Pikante ontmoetingen voor Jani in de allereerste 16+-aflevering van Zo Man Zo Vrouw

Pikante ontmoetingen voor Jani in de allereerste 16+-aflevering van Zo Man Zo Vrouw

"Dat is geen kleerkast, dat is een SM-koffer."

Karin, vaste Pabo-klant, gaat het liefst van al gehuld in een "prostitueelook". Haar garderobe bestaat uit broeken die meer gaten bevatten dan stof en jurken die de vier muren van de slaapkamer eigenlijk nooit zouden mogen verlaten. Jani schrikt zich rot wanneer Karin vol passie haar pronkstuk showt: een latex kattenkostuum, "om de mannen te doen kwijlen". Karin geniet van de mannelijke aandacht, maar manlief Omar, a.k.a. haar gratis gigolo, zou toch willen dat zijn vamp van een vrouw iets minder bloot over straat paradeert. Karins wil is echter wet, want Omar heeft weinig in de pap te brokken. De geruite hemdjes en foute broeken die Karin voor Omar heeft verzameld, moeten van Jani dan ook zo snel mogelijk de deur uit. Jani gaat de uitdaging aan en probeert de onderdanige Omar te verlossen van de strenge kledingregels van zijn meesteres. Maar zelfs Jani weet niet volledig uit haar greep te ontsnappen, want ook hij wordt onder handen genomen. Karin tovert Jani om in de man van haar dromen, maar het resultaat is niet waarop hij had gehoopt...

Zo Man Zo Vrouw, de 16+-versie - Morgen om 20u35 bij VIJF

Contacteer ons
Barbara Salomon Pers Senior VIER, VIJF en ZES
Barbara Salomon Pers Senior VIER, VIJF en ZES
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde