Over mannen, masturbatie én het maken van hosties

Over mannen, masturbatie én het maken van hosties

OH MY GOD - Morgen om 20u35 bij VIJF

Voor Temptation-verleidster Chloë werd de stilte van het klooster haar plots te veel. Te veel persoonlijke issues deden haar crashen en daarom besloot ze het klooster te verlaten. Morgen proberen de vier andere meisjes ondertussen het kuise kloosterleven verder te doorgronden. Al willen ze ook de zusters met hun leefwereld laten kennismaken. En wat is er beter dan een glaasje alcohol op een warme dag, met Moeder-overste? Ondertussen weerklinken er steeds meer intieme gesprekken in het anders zo stille klooster. Na een week samenwonen, lijken de grenzen tussen beide werelden dan ook te vervagen.

De Zusters in dit slotklooster kozen bewust voor een leven in armoede. Maar ze klussen ook bij. Onder meer door het bakken van hosties, en daar helpen de meisjes hen met veel overgave bij. Want na het harde werk, mogen ze de draad van hun oude leven terug opnemen. Voor even toch...

Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde