OH MY GOD: De zusters nemen drastische maatregelen...

OH MY GOD: De zusters nemen drastische maatregelen...

...en sturen de vier partygirls naar een ander klooster

Na het wilde partygedrag van Zoë, Lana, Yasmine en Kiara trekken de zusters van het slotklooster zich terug voor een belangrijke bespreking. Ondanks de vele lieve woorden en goede bedoelingen van de meisjes beseffen ze dat drastische maatregelen noodzakelijk zijn om de partygirls op het rechte pad te krijgen. En zo is het moment van gaan dan toch gekomen: de meisjes worden naar een nieuw, meer open klooster gestuurd . De zusters denken namelijk dat een iets minder stil klooster met bijbehorend bejaardentehuis het vrolijke viertal deugd zal doen. Kunnen ze bij de Apostolische zusters  wel aarden of blijven ze vervallen in hun aloude klaagzangen? 

OH MY GOD - Morgen om 20u35 bij VIJF

Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde