“Of mijn dressing groter is dan die van Astrid Bryan? Dat denk ik wel!”

“Of mijn dressing groter is dan die van Astrid Bryan? Dat denk ik wel!”

Shopping Queens - 16/5 t.e.m. 19/5

Stijlvol, zelfverzekerd en geroutineerd in het shoppen. Fashionista’s Kelly (34), Wendy (39), Nancy (46) en Zohra (34) nemen deze week de strijdbijl op. Wie de beste outfit scoort, neemt het kroontje en de hoofdprijs mee naar huis. En dat houden de dames sterk in het achterhoofd. Uberstylist Jani heeft voor hen de gepaste opdracht. De dames mogen in Leuven een outfit shoppen voor een dreamdate met de ideale man. “Ik ga met mijn man op dreamdate. Als je perfectie hebt, dan moet je het niet ver zoeken” zegt Nancy. De andere dames zijn single en denken eerder aan een bekende Vlaming, aan Leonardio DiCaprio of misschien toch Richard Gere. Spelen ze het fair of steekt jaloezie de kop op? Eén ding is zeker: “Een echte queen staat met alles!”

Telkens van dinsdag t.e.m. vrijdag om 20u35 op VIJF.

 

Kelly uit Aalst

Dinsdag 16 mei

Vandaag maken we kennis met imagostyliste Kelly (34) uit Aalst. Ze heeft het hart op de tong. She loves it or she hates it. Naast haar grote kleerkast vormt ook haar bed een onderdeel van de dressing. “Met Jani wil ik graag een battle aangaan.” geeft Kelly toe. “Ik zou hem zeker kunnen vervangen”.

 

Wendy uit Alsemberg

Woensdag 17 mei

Wendy (39) komt uit Alsemberg. Ze is een fashionista in hart en nieren. Het verbaast dan ook niemand dat ze werkt voor de Belgische modefederatie. Zij maakt de shopping-uitdaging nog groter door alleen Belgische merken te kopen. Haar Jane-Fonda-haardos is het handelsmerk van Wendy. Daarnaast gooit ze ook heel graag haar charmes in de strijd voor een korting tijdens het shop-avontuur. “Ik kan een outfit scoren voor vijf euro als het moet”.

 

Nancy uit Roeselare

Donderdag 18 mei

Nancy (46) woont in Roeselare. Samen met haar man, heeft ze een klein- en groothandel in gevechtssportartikelen. Haar motto is: ‘I’m no lady, I’m a champ’. De grootte van haar dressing is er eentje om jaloers op te zijn. “Of mijn dressing groter is dan die van Astrid Bryan? Dat denk ik wel”. Het shoppen van Nancy gaat niet zonder slag of stoot, want ze raakt snel in paniek. Zal Nancy K.O. gaan in de finale ronde of blijft ze stevig overeind?

 

Zohra uit Gent

Vrijdag 19 mei

En last but not least neemt Zohra (34) ons mee naar haar fashion palace in Gent. Glitter en glamour staan centraal in haar leven. Ze doet modellenwerk en showt graag de kroontjes die ze won tijdens Missverkiezingen. “Het kroontje van Shopping Queen voeg ik met veel plezier toe aan mijn collectie”. Zohra heeft dan ook een belangrijke boodschap voor haar tegenstanders: “I’m gonna slay you all”.

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde