Nog meer onrust op Temptation Island met nieuwe verleiders in aantocht

Angelique en Nick maken hun opwachting in Temptation Island

Angelique (22) - Edegem

"Geen enkele man is te vertrouwen"

Angelique is niet op haar mondje gevallen. Ze wint makkelijk het vertrouwen van mannen. Ze houdt van kleine, subtiele aanrakingen en dat is volgens haar de manier om de mannen voor zich te winnen. Angelique werkt full time als danseres en is ook nogschoonheidspecialiste in opleiding. In haar laatste relatie heeft Angelique’s ex haar verschillende keren bedrogen. Met haar deelname aan Temptation Island wil ze dan ook aantonen dat geen enkele man te vertrouwen is.

Story image

Nick (23) – Noorden (NL)

"Temptation heeft nood aan iets nieuws, iets als mezelf."

Nick weet met zijn Amsterdams accentje en zijn knappe voorkomen de dames wel in te palmen. Hij heeft altijd wel zijn woordje klaar en houdt wel van een beetje stoken. Zo zal hij dan ook geen kans onbenut laten om de mannen van de koppels op de kast te jagen. Hij werkt in het reclamebedrijf van zijn vader.

Story image

Temptation Island, elke vrijdag om 20u35 bij VIJF

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde