Nieuwe liefdes in de laatste aflevering van Temptation Island

Nieuwe liefdes in de laatste aflevering van Temptation Island

Arda: 'Eerlijk gezegd mis ik momenteel niks aan Elke.'

Vier koppels wilden weten hoe sterk hun relatie was, en lieten zich twee weken lang onderdompelen in een bad vol verleiding. Elk van hen had wel z’n specifieke reden om zich te wagen aan de ultieme relatietest. Vandaag blikken we terug op die bewogen periode. Zach: 'Ik mis alles aan Simone, alles maakt me gelukkig als ik bij Simone ben.'

Simone: 'Ik weet niet of ik hem kan vergeven. Vergeten doe je natuurlijk nooit.'

En we gaan na hoe het drie maanden na het laatste kampvuur met de deelnemers is gesteld. Kregen ze een antwoord op hun vragen? Sommige werken alvast hard verder aan de toekomst.

Arda: 'Eerlijk gezegd mis ik momenteel niks aan Elke.'
'Ik heb nog niet iemand zo hard vertrouwd als Arda en er dan zo bescheten uitkomen, dat had ik nooit verwacht', Aldus Elke.

Temptation Island, elke vrijdag om 20u35 bij VIJF

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde