Nieuwe dramaserie Manifest vanaf 29 april op VIJF

Nieuwe dramaserie Manifest vanaf 29 april op VIJF

Vijf jaar geleden verdween vlucht 828. Vandaag landt het mysterie

Vanaf 29 april is de nieuwe, mysterieuze serie Manifest elke week te zien op VIJF. In deze spannende serie komt een groep vliegtuigpassagiers, die ternauwernood een vlucht overleeft, er achter dat ze al ruim vijf jaar vermist en dood worden gewaand.

De serie begint met een angstaanjagende situatie: een vliegtuig met 191 passagiers aan boord beleeft een uiterst turbulente vlucht, en lijkt neer te storten. Gelukkig weet de piloot het vliegtuig veilig aan de grond te krijgen, maar dan krijgen de passagiers een nog grotere schok te verwerken. Ze worden namelijk al vijfenhalf jaar vermist en dood gewaand.

In de tijdspanne van die paar uur was de wereld vijf jaar ouder en hadden hun vrienden, families en collega's na rouw om hun verlies de hoop opgegeven en verder gegaan. Nu, geconfronteerd met het onmogelijke, krijgen ze allemaal een tweede kans. Maar naarmate hun nieuwe realiteiten duidelijk worden, ontvouwt zich een dieper mysterie en sommige van de teruggekeerde passagiers beseffen al snel dat ze misschien bedoeld zijn voor iets dat groter is dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden.

Wat is hier aan de hand?

Een serie met Melissa Roxburgh, Josh Dallas en Athena Karkanis

Manifest, vanaf 29 april om 20.35 op VIJF.

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde