Nieuw seizoen Chateau Meiland en gloednieuw Petit Chateau vanaf 26 augustus bij Play5

Nieuw seizoen Chateau Meiland en gloednieuw Petit Chateau vanaf 26 augustus bij Play5

Play5 brengt ook nieuw seizoen van Manifest

Sla je voorraad wijn maar in, want het is bijna tijd om te 'wijnen wijnen wijnen'! De leukste familie van de Lage Landen is terug met een nieuw seizoen van Chateau Meiland. Play5 brengt ook het gloednieuwe Petit Chateau, waarin je de avonturen van Maxime en Montana Meiland kan volgen en een nieuw seizoen van Manifest.

Nieuw seizoen Chateau Meiland
​In het vijfde seizoen van Chateau Meiland krijgt de familie slecht nieuws over hun nieuwe woning. Het perceel dat ze hebben gekocht mag niet volledig gebruikt worden: hun plannen komen niet overeen met het bestemmingsplan van de gemeente. Op het terrein zijn er drie gebouwen, maar alleen het originele woonhuis mag worden bewoond. Hierdoor mag de familie niet permanent in het kantoorpand en verbouwde gastenverblijf wonen. Familie Meiland besluit daarom weer op zoek te gaan naar een nieuwe woning. Daarnaast zie je ook hoe de familie afscheid moest nemen van hun zieke hond Bommel en hoe Maxime onthulde dat ze opnieuw zwanger is.

Chateau Meiland, vanaf 26 augustus om 20u30 op Play5

Story image

Gloednieuw programma: Petit Chateau
​In het nieuwe programma Petit Chateau gaan Maxime en Montana Meiland langs bij jonge gezinnen die een kindje verwachten, maar die door omstandigheden niet in staat zijn de babykamer op tijd op orde te krijgen. Wanneer de ouders op hotel zijn, gaan de zussen aan de slag: zo steken ze soms zelf bepaalde decoraties in elkaar of geven ze accessoires een eigen touch. Maxime en Montana toveren in een handomdraai de babykamer om tot een ‘babychateau’!

Petit Chateau, vanaf 26 augustus om 21u25 op Play5

Story image

Nieuw seizoen Manifest
Montego Air vlucht 828 is veilig geland na een nogal turbulent verlopen routinevlucht. Zowel de passagiers als de bemanningsleden zijn opgelucht wanneer ze de grond weer raken. Maar tijdens de uren in de lucht, staat de rest van de wereld vijf jaar verder. Vrienden, geliefden en familieleden gaven de hoop op, rouwden en gingen verder met hun leven. Zij worden geconfronteerd met het feit dat iedereen van vlucht 828 het ongeval overleefd heeft. De inzittenden van de vlucht krijgen een tweede kans, maar naarmate hun nieuwe realiteit duidelijk wordt, omen ze er al snel achter dat dit grote mysterie gevolgen heeft. Het lijkt erop dat ze voorbestemd zijn voor grootste dingen...

Manifest, vanaf 25 augustus om 20u30 op Play5

Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde