"Neen, ben ik dat?"

"Neen, ben ik dat?"

Karen ontdekt de bodyscan én de wondere wereld van de gezonde voeding

De druk om perfect te zijn is groot. De druk om af te vallen misschien wel nog groter. Zoals de meeste vrouwen heeft ook Karen Damen last van plaatselijke vetophopingen, net daar waar ze het niet wil.

Ze laat een bodyscan uitvoeren en is verbaasd over wat die vertelt over haar lichaam.

Maar beginnen doet ze bij het begin: blijkbaar begint een gezond lichaam bij gezonde en propere darmen. Een darmspoeling en een cryosauna later besluit Karen: “Dit is het ergste wat ik in mijn leven heb meegemaakt!”.

 

Karen weet in principe perfect wat ze moet doen om af te vallen of op gewicht te blijven. Alleen is dat moeilijk te combineren met het leven dat ze leidt. Enter Evy Gruyaert: het voorbeeld van een gezonde geest in een gezond lichaam, Karens perfecte leermeester. Maar wil de leerling luisteren?

 

Perfect? – Morgen om 21u35 bij VIJF

Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde