Nederlandse succesreeks Oogappels doet z'n intrede op Play5!

Nederlandse succesreeks Oogappels doet z'n intrede op Play5!

Vanaf morgen elke dinsdag om 20u35 te zien als dubbelaflevering.

De komische dramareeks én kijkcijfersucces Oogappels ontving bij onze noorderburen vrijwel alleen maar lovende kritieken en is ondertussen al toe aan zijn vijfde seizoen in Nederland. De hitserie viel al verschillende keren in de prijzen en is nu zelfs genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring 2023, een gala-avond waarbij de belangrijkste Nederlandse publieksprijzen voor televisieprogramma’s worden uitgereikt. Onder andere de Belgische actrice Eva Van der Gucht (Mijn Slechtste Beste Vriendin, Iedereen Beroemd!...) is te zien in deze reeks en wordt vergezeld door Nederlandse topacteurs als Bracha van Doesburgh, Malou Gorter, Ramsey Nasr, Nadia Amin, Jeroen Spitzenberger en Mike Libanon.

Nieuw op Play5: Oogappels
Dinsdag om 20.35 in de app van GoPlay en op Play5.
www.goplay.be

In Oogappels worden vier Nederlandse gezinnen gevolgd met kinderen die op dezelfde middelbare school zitten. De ouders hebben allen hun eigen, en vooral compleet verschillende manier van opvoeden, maar voor hen geldt allemaal maar één ding: de lat voor zichzelf én hun oogappels torenhoog leggen om zo het perfecte leventje te kunnen leiden. Sociale media, prestatiedruk, drugs, merkkleding en seks: de maatschappelijke druk op ouders om de opvoeding van hun pubers méér dan goed te doen, is voor heel veel mensen herkenbaar.

Naast een nominatie voor de Gouden Televizierring 2023 kreeg de populaire dramareeks eerder ook de NPO Start Award 2022 voor Meest Gestreamde Serie en de Binge Streaming Video Award in de categorie Beste Nederlandse Productie.

Oogappels: vanaf dinsdag 12 september om 20u35 als dubbelaflevering op Play5.

Ferre De Prins Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde