Nathan "Richard Castle" Fillion schittert als John Nolan in het nieuwe The Rookie

Nathan "Richard Castle" Fillion schittert als John Nolan in het nieuwe The Rookie

Vanaf 21 april in de Crime Sunday op VIJF

Nathan Fillion was acht seizoenen lang te zien als Richard Castle in de crimeserie Castle. Na 173 afleveringen, drie People’s Choice Awards voor favoriete crime dramaserie en de TV Guide Magazine’s Fan Favorites Awards voor favoriete acteur in 2014, trekt hij zijn Castle-jasje uit en kruipt hij in de rol van John Nolan, die na een tragische gebeurtenis zijn hele leven omgooit en zijn droom om agent te worden bij de LAPD najaagt. Als rookie van 40 jaar oud wordt John vaak geconfronteerd met kritiek en spot.

 John Nolan weet als geen ander dat opnieuw beginnen niet makkelijk is. Hij jaagt zijn grootste droom na en gaat bij de LAPD aan het werk. Hij is er de oudste “rookie” of beginneling en dat zorgt voor heel wat kritiek vanuit zijn omgeving. De meeste mensen van zijn leeftiijd zitten op het toppunt van hun carrière, terwijl hij onderaan begint. In de onvoorspelbare straten van Los Angeles moet John zijn mannetje staan tussen frisse twintigers en dat leidt tot gevaarlijke maar ook grappige situaties.

 De dramatische crimeserie, die gebaseerd is op waargebeurde feiten, zorgt vanaf 21 april voor een extra portie spanning en misdaad in de Crime Sunday.

The Rookie, elke zondag in de Crime Sunday om 21u20 op VIJF.

 

 

Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde