Na tien seizoenen eindelijk complimenten voor Jani...

Na tien seizoenen eindelijk complimenten voor Jani...

...van zijn zelfverklaarde grootste fan, Majesteit Louis.

Valérie (35 jaar) en Louis (36 jaar) uit Geraardsbergen zouden met gemak je doorsnee vriendelijke buren kunnen zijn. De kans is groot dat ze het niet zijn en zo doorsnee zijn ze eigenlijk ook niet. Wie niet weet dat het een koppel is, verspreekt zich al eens door hen als vader en dochter aan te spreken. Of als Majesteit en dienstmeisje. Of Mijnheer de Directeur en zijn veel jongere poetshulp. Of zoiets.

En toch liggen hun geboortedata amper een uit de kluiten gewassen jaar uit mekaar.

Valérie houdt van Louis en Louis houdt van Valérie. Maar Louis houdt ook heel veel van maatpakken en merkkledij, terwijl Valérie liever in iets casual-comfy springt. Het moet maar eens gedaan zijn, geven beiden toe. Ze smeken Jani om hun kledingstijl op elkaar af te stemmen, zodat ze eindelijk als volwaardige partners worden aanschouwd.

Louis heeft eigenlijk ook een verborgen agenda, want in zijn bucketlisthitparade heeft hij twee activiteiten met stip op één staan. Het ene is de Koning van België ontmoeten. Het andere is de Koning aller stylisten ontmoeten. En laat je niet voor de gek houden: dat is dus wel degelijk Jani! Helemaal nieuw voor Jani: hij krijgt voor het eerst complimenten voor zijn kunnen van een kandidaat. Hallelujah.

Zo Man Zo Vrouw - Donderdag om 20u35 bij VIJF

Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde