Na maanden van isolatie komt Nadège opnieuw op het Chateau in Chateau Meiland

Na maanden van isolatie komt Nadège opnieuw op het Chateau in Chateau Meiland

Verbouwingsproblemen stapelen zich op in Chateau Meiland

Voor het eerst sinds het uitbreken van de crisis komt Nadège na maanden van isolatie een dagje werken op het chateau, tot groot plezier van de Meilandjes. "Ze verveelt zich natuurlijk dood in haar appartement thuis."

De problemen stapelen zich op bij de verbouwingen van de gîte aan het chateau in Chateau Meiland, maar sommige dingen moeten nu eenmaal gebeuren.

De verbouwingen aan het kleine huisje naast het chateau gaan gewoon door. Maar omdat de ramen te klein zijn, moeten de Meilandjes zelf grote plafondplaten naar boven zeulen. En dat gaat gepaard met de nodige overdrijvingen, ruzies, geroep en getier. "Waarom duurt het zo lang!".

"Mijn hele lichaam trilt, ik moet zo overgeven", aldus Maxime.

Chateau Meiland, elke dinsdag om 20.35 op VIJF.

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde