Na André Hazes gluurt VIJF nu ook binnen bij De Roelvinkjes

Na André Hazes gluurt VIJF nu ook binnen bij De Roelvinkjes

Nieuwe realityreeks over de veelbesproken Nederlandse familie Roelvink

VIJF gluurt vanaf morgen elke dinsdag binnen De Roelvinkjes, de extravagante en veelbesproken Amsterdamse familie van volkszanger Dries Roelvink. Samen met zijn vrouw Honoria, ex-vrouw Luciënne en zoons Dave en Donny doorzwemt Dries heel wat watertjes.

De familie Roelvink is in Nederland erg bekend. Vader Dries Roelvink is een volkszanger en heeft een dochter en twee zonen, Dave en Donny. Samen met zijn tweede vrouw, Honoria, heeft hij zijn handen meer dan vol met de twee kerels. Ook de moeder van Dave en Donny, Luciënne, speelt een belangrijke rol in de serie en in het leven van haar extravagante zonen.

Sekstape en structuur

In het eerste seizoen van de realityshow staat de oudste zoon van het Amsterdamse gezin, Dave, vooral centraal. Hij laat zien dat hij zijn leven wil beteren, nadat de badboy in het nieuws kwam met een sekstape en beschuldigd werd van diefstal van spullen ter waarde van tienduizenden euro’s. Daarnaast geeft de serie een kijkje in het dagelijks leven van de knotsgekke familie, met rare gewoontes van vader Dries en familiebezoekjes.

Feestbeest Dave doet naar eigen zeggen niet veel meer dan uitgaan en op de bank liggen. Volgens vader Dries heeft Dave een doel en wat structuur in zijn leven nodig, om uit deze spiraal van slechte gewoontes te komen. De kraaknette Honoria, Dries en Luciënne helpen Dave maar al te graag op het rechte pad.

In de eerste aflevering van de realityshow duiken vader Dries en zoonlief Dave de opnamestudio in, om de titelsong van hun show op te nemen. Iedereen houdt zijn hart vast voor het moment waarop Dave de micro pakt, weet de badboy alsnog te verrassen of wordt de track een flop?

Vanaf dinsdag 30 juli om 21u25 op VIJF

 

 

Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde