Morgen in Temptation Island: de eerste dates

Morgen in Temptation Island: de eerste dates

In het mannenresort blijft de confrontatie met de verleiders nazinderen. Vooral Niels is erg aangeslagen na het zien van zijn grote concurrent Alex en is bang om zijn Rosanna te verliezen. Zijn angst blijkt niet ongegrond…

Vandaag kiezen de partners een vrijgezel uit om samen op date te gaan. Lize en Ken ontdekken tijdens het pottenbakken hoe goed ze wel bij elkaar passen. Jefferson geniet van een sensuele dansles met zijn favoriete verleidster Danyla en Herbert kiest opnieuw voor de speelse Saartje om samen te jetskiën. Ook Merijn bevestigt zijn eerste keuze en trekt met Pommeline naar een Thaise wijngaard.

Temptation Island - Morgen om 21u30 bij VIJF

 

Contacteer ons
Barbara Salomon Pers Senior VIER, VIJF en ZES
Barbara Salomon Pers Senior VIER, VIJF en ZES
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde