"Mijn vader gaat zo fier zijn dat ik toch eens een vrouwenslipje heb uitgetrokken" - Jani

"Mijn vader gaat zo fier zijn dat ik toch eens een vrouwenslipje heb uitgetrokken" - Jani

Het wordt morgen heet in het pashokje van Zo Man Zo Vrouw

Toen Marijke en Jos op het werk verliefd werden, wisten ze van elkaar niet hoe ze naast de werkvloer gekleed liepen. Met alle gevolgen van dien...

Zo Man Zo Vrouw - Morgen om 20u35 op VIJF

Marijke (29) en Jos (39) leerden elkaar kennen op de werkvloer, in werkkleding. De dag dat ze voor elkaar vielen, wisten ze van elkaar niet hoe ze naast de werkvloer gekleed liepen...
Toen ze elkaar de eerste keer zagen buiten het werk om, was dat een teleurstelling voor Jos. Hij ziet er altijd piekfijn uit, helemaal uitgedost en afgeborsteld en enkel in merkkledij.

Ook op het vlak van schoenen zijn ze elkaars tegengestelde. Zij loopt rond in schoenen van Lonsdale, met een afgeronde tip en vooral geen veters want daar heeft ze een hekel aan. Jos wil graag Marijke ervan overtuigen dat ze stijlvol en mooi door het leven kan gaan. Marijke vindt zijn 'chique' Armani-stijl dan weer niet goed, maar houdt eigenaardig genoeg wel van de zomerse Armani: T-shirts met in grote letters Armani op. Zo wil ze hem wel vaker zien...Veel werk voor Jani, die een gulden middenweg moet zien te vinden voor dit koppel. 

Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde