"Mijn man viel op mannen."

Genoeg gehuild: All Veronique needs is Jani

Het leven is niet echt gul geweest voor Veronique. Veronique had een slechte relatie met haar moeder en vluchtte in een huwelijk. Het was een slecht huwelijk waarin Veronique vooral voor meid mocht spelen, en alsof dat nog niet genoeg was, had haar echtgenoot nog een groot geheim voor haar: hij viel namelijk op mannen. Ze kregen samen een dochtertje, maar het schattige meisje bleek een motorische beperking te hebben. 
Jarenlang heeft Veronique alles alleen opgevangen, maar nu de kleine Aleena wat groter wordt, is er eindelijk tijd voor Veronique om terug aan zichzelf te denken.
De kleerkast van Veronique toont heel duidelijk aan dat ze al jaren geen tijd meer heeft voor zichzelf en ze zich absoluut niet mooi of sexy voelt. Hier mag Jani gerust wat pit insteken.
Veronique lacht altijd en is een vrolijke vrouw die duidelijk haar verdriet wegsteekt. In de testdate zien Jani en Ilse dat ze niets van zichzelf durft tonen en dat ze een echte stap vooruit eigenlijk nog niet helemaal aankan. Wanneer haar testdate romantische voorstellen doet, wimpelt ze hem af door over haar werk en dochter te praten. 
Jani trekt haar mee het uitgaansleven in en laat haar aan hem bewijzen dat ze mannen wel durft aan te spreken en wel kan flirten met hen...

 

All you need is Jani - Morgen om 20u35 bij VIJF

Contacteer ons
Barbara Salomon Persvoorlichter VIJF
Barbara Salomon Persvoorlichter VIJF
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde