Meilandjes smokkelen wijn de grens over: “Ik kan het hier toch niet achterlaten"

Meilandjes smokkelen wijn de grens over: “Ik kan het hier toch niet achterlaten"

"Die wijn moet allemaal mee"

Eindelijk gaat het echt gebeuren: de verhuis!

De vrachtwagen is in aantocht, maar past hij wel op de oprijlaan? Het pad is flink overwoekerd. En de trailer is gigantisch, maar toch niet voorzien op de verzamelwoede van de familie Meiland. Alleen al voor de opgezette dieren is flink wat ruimte nodig, zeker nu de collectie een nieuw item heeft: een prachtig wild zwijn.

Bovendien moet de wijnvoorraad mee. Twee pallets is zelfs voor Martien teveel om nog even snel op te drinken. Verhuizer Peter wijst de Meilandjes erop dat ze niet zomaar 2 paletten wijn kunnen importeren naar Nederland en dat ze accijnzen moeten betalen. “Accijnzen?” reageert Martien verbaasd “Ik doe wel net alsof ik gek ben.”

Nieuwe afleveringen van Chateau Meiland elke dinsdag om 20u35 op Play5

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde