Ellemieke Vermolen helpt tienermama Julie morgen in  “Vier handen op één buik”

Ellemieke Vermolen helpt tienermama Julie morgen in “Vier handen op één buik”

VIJF start morgen met “Vier handen op één buik”, het nieuwe programma waarin vijf bekende mama’s vijf jonge moeders met raad en daad bijstaan, tijdens hun zwangerschap en na de bevalling. Ellemieke Vermolen, Mieke Morel, Annelien Coorevits, Maya Detiège en Dorien Leyers zullen zich het lot van een jong zwanger meisje aantrekken en er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de aanstaande jonge mama iets van haar leven en dat van de baby zal maken.

Ellemieke Vermolen helpt in de eerste aflevering Julie. Julie is 17 jaar wanneer ze ontdekt dat ze ongepland zwanger is. Op dat moment is de relatie met Axel, de vader van het kindje, al voorbij. Voor Julie is de enige optie het kindje te houden, maar in het begin denkt Axel daar anders over. Ellemieke ontmoet Julie bij haar moeder op de boerderij. Ze komt te weten dat Julie ongepland door haar pil heen zwanger werd en krijgt het verhaal van de moeilijke relatie met de papa te horen. Ellemieke wil ook graag het verhaal van Axel zijn kant horen en nodigt hem uit voor een gesprek...

 

Vier handen op één buik

Vanaf morgen elke woensdag om 20u35 bij VIJF

 

 

 

Contacteer ons
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde