Maxime liet in het verleden nosejob doen

Maxime liet in het verleden nosejob doen

"Meid, zo'n neus wil je niet hebben!"

In de laatste aflevering van ‘Wat wil Maxime?’ neemt Maxime je mee in haar ochtend routine, waarin ze vertelt over de reden van haar neuscorrectie.

Want 'zo’n ‘Meilanden neus’, ‘die wil je echt niet’.

Op de Chateau gaat Martien de strijd aan tegen loslatend-zelfklevend-tape. Met de nodige lijm en doorzettingsvermogen moet de behangstrip toch blijven zitten. Maar de muur heeft een eigen wil. Gefrustreerd gaat de familie dan maar wijnen.

Martien voelt zich niet lekker - de druk op zijn borst houdt hem 's nachts wakker. Het is in ieder geval geen corona. Montana en Maxime twijfelen nog: is het een gescheurde aorta, dicht geslipte aderen of gewoon een longaandoening? Martien vraagt zich af of het nog gebruikelijk is rouwkaarten te sturen.

Chateau Meiland en Wat wil Maxime, dinsdag om 20.35 op VIJF

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde