Maxime en Montana stralen in trouwjurk in Chateau Meiland

Maxime en Montana stralen in trouwjurk in Chateau Meiland

Martien: "Nee ik hoef niet te huilen".

Martien en Erica zijn weer terug op het Chateau en doen er alles aan om de boel daar een beetje op orde te krijgen voor verkoop. De paar weken die ze in Nederland spendeerden resulteren in nogal wat achterstallig onderhoud. Het opknappen gaat alleen helaas niet zonder slag of stoot...

"Is het al wijntijd?"

Gelukkig brengt Maxime uiteindelijk bij iedereen een glimlach op het gezicht.

Martien moet voor zijn boekpresentatie weer terug naar Nederland en het hele gezin wordt daarom in het nieuw gestoken. Ook Maxime wil een verpletterende indruk achterlaten en kan het niet laten om even een trouwjurk te passen. Martien heeft bij het zien van zijn dochters in het wit meteen een zakdoek nodig. "Nee ik hoef niet te huilen".

Chateau Meiland, elke dinsdag om 20u35 op Play5

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde