Martien Meiland, de interieurarchitect? Yes. Martien, de behanger? Not so much.

Martien Meiland, de interieurarchitect? Yes. Martien, de behanger? Not so much.

"Dit is helemaal niet leuk, het is hier soms net een circus."

In een nieuwe aflevering van Chateau Meiland zorgen Martien en Montana voor de inrichting van de extra slaapkamer op het Chateau.

Als de familie Meiland ergens verstand van heeft, is het wel styling en interieur. Martien en Montana gaan helemaal los met de inrichting van de slaapkamer.

Na wekenlang gaten vullen en schilderen moet het chateau nu chateauwaardig worden aangekleed, maar de elektrische bedrading is haast net zo oud als het kasteel.

Chateau Meiland moet worden verkocht, dus lijkt het een goed idee mooie luchtopnamen te maken van het prachtige kasteel in het zonnige Franse landschap. Typisch een klusje voor Maxime.

Chateau Meiland, elke dinsdag om 20.35 op VIJF.

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde