"Mannen zien mij als een gebruiksvoorwerp" - Anneke (39 en oma)

Vanaf morgen richt cupido Jani zijn pijlen weer op single dames. Jani schiet in de eerste aflevering Anneke ter hulp, een 39-jarige vamp uit Limburg. Ze heeft drie kinderen en zelfs al een kleinkindje. Daarmee is ze ook de enige oma met bimbo-look uit de streek.

 

All you need is Jani

Vanaf morgen om 20u35 bij VIJF

Anneke is een opvallende verschijning, haar blonde lokken, sexy look en valse nagels zorgen ervoor dat iedereen zich omdraait als ze ergens voorbij komt. Ze werkt als poetsvrouw en ook tijdens haar werk straalt ze meer glamour uit dan Paris Hilton.

Maar hoe opvallend ze er ook uit ziet, achter die opvallende look en die ontelbare schoenen schuilt een heel onzekere vrouw.

 

Jani waant zich in de kleerkast van Lady Gaga als hij in Annekes kleerkast duikt. Maar die shiny en shimmering façade van de Limburgse heeft ook een schaduwkant: Anneke valt op mannen die gemiddeld 20 jaar jonger zijn en die haar keer op keer laten zitten.

Op de testdate merken Jani en personal coach Ilse Van Acker dat Anneke verandert in een bitch als ze in contact komt met een man van haar eigen leeftijd, Jani kan niet anders dan ingrijpen - nog tijdens de testdate.

Anneke moet loskomen van haar bimbo-look en begrijpen dat ze ook iets anders kan uitstralen dan ‘stoeipoes’. Ilse en Jani zetten haar in een etalage om haar te confronteren met haar look.

Jani maakt van de blonde bimbo een stijlvolle interessante dame door haar een volwassen en vrouwelijke look te geven. Anneke leert dat flirten ook kan zonder half naakt rond te lopen…

Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde