Maak kennis met de verleiders van Temptation Island 2017

Maak kennis met de verleiders van Temptation Island 2017

Zon, zee, strand en een luxeresort vol begerige vrijgezellen

Ontdek hier de namen, woonplaats en extra info over de single mannen die de vier vrouwen het vuur aan de schenen zullen leggen op Temptation Island...

V.l.n.r.

Giuseppe (22), Maasmechelen (VL)

Giuseppe werkt in een callcenter, maar na zijn uren verleidt hij vrouwen bij de vleet met zijn zwoele dansmoves. Seks is voor hem dagelijkse kost en als voorgerechtje presenteert hij maar al te graag een lapdance. Hij wil van alle vruchten proeven, maar is toch vooral een ‘bootyman’.

Ken (24), Haarlem

Ken is singer-songwriter en met zijn alternatieve look weet hij veel modellenklussen in de wacht te slepen. Ken is best arrogant, maar krijgt uiteindelijk altijd zijn zin… met wat hulp van zijn gitaar uiteraard.

Kevin (27),  Leiden

Kevin doet mee aan Temptation Island omdat hij ervan overtuigd is dat niemand trouw kan blijven in een relatie. En dat wil hij bewijzen. Een versiertruc heeft hij naar eigen zeggen niet: “ik ben de versiertruc”.

Dylan (24), Kaggevinne (VL)

Dylan is een womanizer pur sang. Als personal coach weet hij de vrouwen te kneden en te bespelen. Hij weet perfect hoe hij vrouwen moet verleiden en is ervan overtuigd dat hij op Temptation Island minstens één vrouwenhart voor zich kan winnen. Dylan wil en zal een happy ending krijgen.

Alex (25), Breda

Alex is naast personal trainer, ook een geboren verleider die houdt van avontuur, gevaar en spanning. In monogamie gelooft Alex niet en hij zal er dan ook alles aan doen om één van de vier vrouwen te verleiden.

Boven

Quinten (23), Landegem (VL)

Quinten werkte vroeger als verkoper en die job was hem op het lijf geschreven, want hij ‘lult’ zichzelf overal in. Een afgetrainde fitness boy is hij niet, wel een meester-strateeg in het verleiden. Vrouwen draait hij makkelijk rond zijn vinger, en scoren, dat doet hij vrijwel altijd.

Onder

Karim (20), Maasmechelen (VL)

Het begrip 'trouw' staat niet in Karims woordenboek en een open relatie is voor hem een evidentie. In het verleden is hij reeds vreemdgegaan en hij noemt zichzelf een expert op seksueel gebied. Karim is er quasi zeker van dat hij op Temptation Island een vrouw aan zijn haak zal slaan.

Levi (27), Lemmer

Levi is kledingverkoper en houdt zich daarnaast bezig met modellenwerk. Hij krijgt regelmatig verzoekjes van getrouwde vrouwen die hem een nachtje willen lenen. Nu gooit Levi niet alleen zijn looks, maar ook zijn dansmoves in de strijd. Volgens Levi houden vrouwen van mannen die goed kunnen dansen, en dat kan deze getinte Magic Mike als de beste.

Temptation Island - Vanaf 1 februari om 20u35 bij VIJF

Contacteer ons
Barbara Salomon Pers Senior VIER, VIJF en ZES
Barbara Salomon Pers Senior VIER, VIJF en ZES
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde