Leef! André Hazes Jr haalt alles uit het leven in nieuwe docureeks - Vanaf morgen bij VIJF

Leef! André Hazes Jr haalt alles uit het leven in nieuwe docureeks - Vanaf morgen bij VIJF

André pakt alles wat hij kan en VIJF kijkt mee

Geen nummer dat meer wordt meegebruld dan de hit ‘Leef’ van André Hazes Jr., maar leeft de Bekende Nederlander zelf voldoende voluit? Dat zie je vanaf morgen op VIJF in de docureeks “André Hazes: Ik Haal Alles Uit Het Leven”.

André Hazes Jr., zoon van legendarisch volkszanger André Hazes, neemt ons negen alfeveringen lang mee in het leven dat hij deelt met zijn zestien jaar oudere vriendin Monique – “Moon” - en hun zoontje André Hazes Jr. III.

Story image

In ons land werd de Hazes-hype eind vorig jaar in gang gezet door een gesmaakte passage in ‘Gert Late Night’ van André Hazes Jr. en het daaropvolgende optreden in de Lotto Arena. Tijdens De Warmste Week groeide het nummer uit tot één van de favorieten. In zijn hitsingle Leef raadt een oude wijze man André aan om alles uit het leven te halen, minder te werken en meer te genieten, maar toch zit André zelf amper stil. Hij staat al jaren in de spotlight en weet heel goed wat hij nog wil bereiken in het leven. Samen met vrienden en zakenpartners Djarno en Peet blijft hij verder bouwen aan zijn carrière en die gaat hard. André werkt aan zijn tweede album en neemt de kijkers mee de opnamestudio in.

Story image
Story image

Burn out en break up

We zien ook hoe André zijn rol als vader in het dagelijkse leven invult en hoe zijn relatie met vriendin Monique eraan toe gaat. Maar we zien ook een heel andere kant van André, de charmante Nederlander worstelde namelijk met een burn-out en spreekt openlijk over die moeilijke periode tijdens de docureeks. Hoe gaat hij verder nadat hij op doktersadvies een maand rust nam en maar liefst 22 shows moest cancellen?

Story image

Samen met partner Monique blikt hij terug op de moeilijke tijd die ze achter de rug hebben. Toch heeft de maand gedwongen rust André en zijn gezin goed gedaan, hij voelt zich naar eigen zeggen dichter bij André Jr. III dan ooit tevoren. “Die kleine is nu echt gek op z’n vader”, aldus André. Daarnaast heeft de relatie van Monique en André ook een boost gekregen, het koppel nam in april van 2018 een korte pauze maar besefte al snel dat ze niet zonder elkaar kunnen. Om de liefde voor zijn Moon te vereeuwigen schreef André een nummer speciaal voor haar, ‘Niet Voor Lief’ zal pronken als afsluiter op zijn nieuwe album.

Er staat voor André en Monique nog een belangrijke verandering op de planning: het koppel verhuist samen met hun zoontje naar hun eigen eerste huis. Ze vonden hun droomhuis en zetten nu dé grote stap in het “echte grote mensen leven” zoals André het noemt.

André Hazes: Ik Haal Alles Uit Het Leven

Vanaf 19 februari – elke dinsdag om 20u35 bij VIJF

Barbara Salomon Persmanager Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

 

Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde