Lee, Shakira, Iebe, Lana & Sam maken zich klaar voor de grootste danswedstrijd in België en Nederland: Dance Waves Competition

Lee, Shakira, Iebe, Lana & Sam maken zich klaar voor de grootste danswedstrijd in België en Nederland: Dance Waves Competition

De laatste aflevering van Dance Dreams op Play 5

Lee, Shakira, Iebe, Lana en Sam hebben zich gekwalificeerd voor de grote finale van de Dance Waves Competition, een hoogdag voor dansend Vlaanderen. Iedereen maakt zich klaar op zijn of haar eigen manier, maar allen hebben ze hetzelfde doel: zo hoog mogelijk eindigen in hun categorie.

Ook Ella wist zich natuurlijk te plaatsen, maar vandaag is nog net iets specialer, want tijdens een evenement, georganiseerd door haar management, brengt ze voor de eerste keer haar eigen liedje voor een publiek.

En Yulia staat op het punt om familiegeschiedenis te schrijven. Ze wist zich te kwalificeren voor de halve finale van de Nordic Grand Prix in Zweden.

De laatste aflevering van Dance Dreams, om 18u40 op Play 5

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde