Kat en Lyn doen de test en kruipen morgen in Tipsy dronken achter het stuur

Kat en Lyn doen de test en kruipen morgen in Tipsy dronken achter het stuur

Kat doet ook de moederschapstest en gaat babysitten, mét een kater

Vandaag onderzoeken Kat en Lyn Kerkhofs het effect van alcohol op hun fysieke welzijn. En de invloed van alcohol op het menselijk lichaam is nergens gevaarlijker dan in het verkeer. Toch zijn Belgen hardleers, want nog steeds kruipen heel wat mensen dronken achter hun stuur. Maar hoe gevaarlijk is dat nu eigenlijk? De dames hebben afgesproken met een rij-instructeur, die hen zal begeleiden tijdens het rijden onder invloed op een gesloten circuit. Maar first things first: ze tanken zich vol met alcohol en daarvoor doen ze beroep op een oude bekende: barman Donald.

De zusjes gaan ook naar een typisch volkscafé, waar er al van ’s morgens vroeg pintjes getapt worden. Wie zit er al zo vroeg op café? En waarom drinken ze dan al alcohol?

Normaal gezien is sport en alcohol een no-go, maar dit keer niet: Kat en Lyn testen wine yoga uit, een hype in LA en Londen.

Lyn heeft ook een onaangename verrassing voor Kat, als revanche op de blind dates. Ze wil dat Kat gaat babysitten om te zien of ze klaar is voor het moederschap, maar met een gigantische kater is dat niet meteen een cadeau ... “Dit is echt een zwarte dag in mijn leven. Als ik zelf kinderen krijg, dan zweer ik dat ik nooit meer uitga”, vertelt Kat moedeloos aan haar mama.

Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde