Karen in shock na huidanalyse

Karen in shock na huidanalyse

Karen probeert al zes weken lang alles te geven voor haar project en dat gaat met ups en downs. Ze organiseert intussen wel haar leven al beter en ze weet wat ze moet doen als het wat minder zou gaan tussen de lakens. Maar Karen maakt zich nog zorgen over enkele kleine dingen en die hebben alles te maken met haar leeftijd. Hoe erg is het met haar huid gesteld? En kan ze iets doen aan haar denkrimpel? 

En Jani Kazaltzis trekt voor één keer niet naar vrijgezelle dames, maar naar de kast van Karen. Nu ze 40 is, moet ook haar kast mee met haar leeftijd vindt hij...

Perfect? - Morgen om 21u35 bij VIJF

Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde