Karen en James nemen met pijn in het hart afscheid van de Stephensonstraat

Karen en James nemen met pijn in het hart afscheid van de Stephensonstraat

Morgen in een nieuwe aflevering van Nieuwe Buren

Karen en James brengen hun laatste twee dagen door in de Stephensonstraat. Voordat ze terugkeren naar hun luxelevens, krijgen ze de opdracht om de inboedel van hun huis te verkopen en de opbrengst aan een goed doel naar keuze te schenken. En dan breekt de grote dag aan: het duo hoopt de senioren van dienstencentrum Portugese hof in Hoboken een onvergetelijke dag te bezorgen met hun matineevoorstelling. Hoewel ze beiden geboren performers zijn, slaan de zenuwen toch toe... Schlagerzanger Michael Lanzo staat hen bij en warmt het publiek met succes voor hen op. Karen en James nemen elk op hun eigen manier afscheid van de senioren die ze leerden kennen, van het huis, de buurt en zijn bewoners. Een rollercoaster van emoties met als climax nog een laatste bezoekje aan Maria…

Nieuwe Buren, morgen om 21u20 op VIJF. 

In de laatste aflevering van Nieuwe Buren op 2/11 blikken Karen en James terug op hun avontuur vol grappige en emotionele hoogtepunten. 

Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde