Karen en James leren senioren kennis maken met sushi

Karen en James leren senioren kennis maken met sushi

Morgen in een nieuwe aflevering van Nieuwe Buren

Deze week staat er veel vrijwilligerswerk op het programma voor Karen en James. Samen met de 90-jarige vrijwilligster José bedienen ze tientallen hongerige monden in een dienstencentrum in Borgerhout. De inspanningen beginnen echter hun tol te eisen en brengen de huishoudelijke taakjes van het olijke duo in het gedrang. Wanneer Karen en James de senioren Lisette, Lucienne en Leon vergezellen tijdens een trip naar de supermarkt, voelen ze zich even in de zevende hemel wanneer er een gratis sushiproefstand blijkt te zijn. Tot hun grote verbazing zijn ook de senioren verlekkerd op de voor hen onbekende Japanse specialiteit en prijkt er in hun winkelkarretjes naast het witlof en de aardappelen verse sushi. Karen en James staan voor een laatste uitdaging wanneer ze een lowbudget BBQ moeten organiseren voor hun beste vrienden. Het duo heeft al voor hetere vuren gestaan, maar de BBQ aansteken verloopt toch niet helemaal volgens plan...

Morgen om 21u20 op VIJF. 

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker SBS Belgium NV
Nena De Keersmaecker SBS Belgium NV
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde