Karen Damen zoekt uit hoe perfect perfectie is

Karen Damen zoekt uit hoe perfect perfectie is

De boekjes staan vol met tips over hoe je het perfecte leven moet leiden. De druk om een supervrouw te zijn is gigantisch. 'Perfect?' is het project van één van de graafste grieten van Vlaanderen, Karen Damen. Karen selecteerde uit verschillende magazines tips die ze twee maanden lang probeert op te volgen. Let wel: probeert. Wat dit is Karen Damen. En perfect of niet, ze blijft graaf.

Perfect? - Vanaf 4 maart om 21u35 bij VIJF

 We willen het allemaal: een slank lichaam, een gezond leven, een warm gezin, een tot-in-de-puntjes gestylede garderobe, een fantastisch seksleven, geen stress en vooral: geluk.   De boekjes staan dan ook vol met tips en advies om dat perfecte leven te leiden.  
In Perfect? gaat Karen Damen de uitdaging aan: ze test die ontelbare tips ook écht zelf uit. Twee maanden lang laat ze zich begeleiden door gezondheidsgoeroes, timemanagers, sportcoaches en andere deskundigen. Ze doet aan bikram yoga, burlesque dansen, mindfulness en crossfit.  
Kortom: Karen doet er alles aan om haar huidige levensstijl te veranderen en perfect te zijn.  
Maar hoe haalbaar is dat perfecte leven uit de boekjes? En is perfect voor haar ook écht perfect? 

 

 

In de eerste aflevering van Perfect? gaat Karen resoluut voor een perfect lichaam.  Na een confronterende conditietest volgt ze de allerlaatste trends die haar een strak lijf én een betere fysiek beloven.  Hoe hard moet Karen lijden om die zogenaamde perfectie te bereiken? Welke tips zijn haar op het lijf geschreven? Zal ze het volhouden én hoe helpt souldiva Natalia om haar huidige levensstijl te veranderen en perfect te worden? 

 

Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde