Kan Jani - Patroonheilige van de Stijl - het nog aan?

Kan Jani - Patroonheilige van de Stijl - het nog aan?

Nieuw seizoen Zo Man Zo Vrouw - Binnenkort bij VIJF

"Ik wil mijn moeder." - Jani krijgt het zwaar te verduren in het nieuwe seizoen van Zo Man Zo Vrouw.

Vanaf 2 september elke woensdag om 20u35 op VIJF

 

In zeven seizoenen van Zo Man Zo Vrouw nam Jani al welgeteld 57 koppels onder zijn stilistische handen. Hij maakte ze stuk voor stuk gelukkig, velen tot tranen toe. Buikvlinderts vlogen spontaan weer op. De man met het magische stijlinzicht, die luistert naar wat vrouwen en mannen echt willen, deed het keer op keer. Hij gaf hen ook goede raad mee voor de toekomst. En tips. Nuttige tips waar je wat aan hebt de volgende keer dat je voor de kleerkast staat en niet weet wat aan te trekken. Maar zelfs na 57 afleveringen lijken Jani¶s stijladvies en make-overs nooit harder nodig geweest. Nieuwigheidje dit achtste seizoen: Jani laat de koppels ook eerst eens voor elkaar shoppen.

 

Ester (19) en Steven (21) zijn al zes jaar een gelukkig stel. Ester was 14 jaar toen ze onverwacht zwanger werd van Steven. Ondanks alle tegenkanting besloten ze de baby te houden. Intussen zijn ze een dolgelukkig gezin met twee kinderen. Dolgelukkig, behalve op vestimentair vlak. Steven draagt enkel joggings en kiest voor 'gemakkelijk'. Ester heeft dan weer een voorliefde voor prints, vooral voor de tijgerprint. Ze wil zich als 'mama' kleden, maar shopt nog steeds in de kinder- en jongerenafdeling. Ester wil dat Jani Steven voor eens en altijd uit die joggingpakken helpt. Ze wil graag dat mensen eens zien wat voor een knappe man ze heeft.

Steven wil vooral ze zich allebei weer beter in hun vel voelen. Ze willen trots naast elkaar kunnen wandelen...

Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde