Kan Jani doordringen tot psycholoog Tine?

Tine is een dertigjarige vlotte dame met een diploma psychologie op zak. Tine heeft een toffe job en in haar vrije tijd zit ze nooit stil. Ze heeft een uitgebreide vriendenkring en doet elke dag aan sport; ze loopt, zwemt, en doet aan kickboksen.
Een man zal zich nooit vervelen met haar en toch lukt het haar niet om een vaste partner te vinden. Jani wil weten waar het schoentje knelt. Dat wordt snel duidelijk als hij de kleerkast van Tine doorzoekt. 
In de kleerkast van Tine ontmoet Jani Kermit de Kikker, Koekiemonster en Molleke, leuk voor een doorsnee kleuter, maar niet echt de outfit om een man mee aan de haak te slagen.
Daarnaast zijn haar kleren soms tot op de draad versleten. Tijd om eens grondig in te grijpen.
Als Tine op testdate gaat blijkt onder de intelligente dame een heel onzeker iemand te zitten.
Jani en Ilse leren Tine hoe ze zich vrouwelijker en aantrekkelijker kan opstellen...

All you need is Jani - Morgen om 20u35 bij VIJF

Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde