Juwelen voor meer dan 400.000 euro

Juwelen voor meer dan 400.000 euro

Diamonds are a girl's best friend in een nieuwe aflevering van Monacovrouwen.

Atoessa krijgt altijd alles wat ze wil van haar man en ook op vlak van juwelen is dit zo: "ik krijg altijd mijn goesting. Daarom ben ik met hem getrouwd, dat is gewoon zalig." En wanneer alleen een diamanten armband van 100.000 euro niet genoeg is gooit ze haar charmes in de strijd voor oorbellen en matching choker van 325.000 euro: "Als ik nog iets moest kiezen, zouden het de oorbellen zijn. Het zou jammer zijn om deze achter te laten zonder zijn familie." 

Naast haar bedrijf heeft Anne-Françoise nog een grote passie: "ik ben officieel in Monaco, marchand de biens. Appartementen opkopen, verbouwen en terug verkopen."

Een hotelkamer huren op 500m van je eigen appartement? Dat kan alleen maar in Monaco en dat kan alleen maar Winny. Vincent huurt een kamer in The Monte Carlo bay Hotel zodat zijn Winny en haar vriendinnen zich kunnen uitleven op een pyjamaparty. Sylvie zorgt er dan weer voor dat iedereen happy is op de Cavalli party waar ze het beste van zichzelf mag geven als DJ Grace in een prachtige Haute Couture jurk.

 Monacovrouwen vrijdag 20.35 op VIJF

 

Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde