Voetbal op VIJF!

Voetbal op VIJF!

Ofte, veel mannelijk schoon: Jelle Van Damme, LL Cool J en Jon Snow - Morgen in 'Astrid'

Vriend en voetballer Jelle Van Damme speelt een belangrijke wedstrijd met LA Galaxy. Astrid, Bram, Natalia en Tanguy komen voor hem supporteren vanuit hun eigen loge. Na de match neemt hij zijn 'fans' mee op rondleiding door het stadion.

Astrid gaat naar de Emmy-afterparty voor HBO. Ze kan haar geluk niet op wanneer ze oog in oog komt te staan met Game of Thrones-acteur Kit Harington.

Het is ook Halloween in Hollywood. Natalia en Astrid kerven pompoenlantarens terwijl mannen Bram en Tanguy een plan smeden om de dames te doen schrikken. Terwijl ze zich verder verkleden, legt Tanguy Bram even op de rooster als toekomstige nieuwe man van zijn hartsvriendin Astrid. Nadien zakt het creepy viertal af naar het hart van het West Hollywood Gay District om daar een van de grootste Halloween Parades ter wereld mee te maken.

Astrid - Morgen om 20u35 bij VIJF

 

Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde