Jani weet het echt niet meer

Isolde kleedt zich als een Japanse Lolita

Na honderden make-overs tot een succesvol einde te hebben gebracht, weet Jani het echt niet meer. Isolde is leerkracht Chemie en al even single. Ze lijkt zich steeds meer op te sluiten. Isolde woont bij haar ouders, maar brengt de dag meestal door op haar kamer. Daar knutselt ze met Fimo-klei, en zorgt ze voor haar salamanders. Isolde is 25 en houdt er een aparte kledingstijl op na. Ze kleedt zich als een Japanse Lolita. Enkel in die outfits voelt ze zich zeker, maar de kleren zien er zo vreemd uit dat Jani vermoedt dat het mannen afschrikt. Bovendien ligt die Lolitastijl mijlenver van de outfits waarmee ze les gaat geven. Jani wil zijn uiterste best doen om haar 2 persoonlijkheden te verenigen, maar hij zit meermaals met de handen in het haar…

Slaagt hij erin een compromisoutfit te vinden waarmee Isolde in haar beide werelden terecht kan? En helpt hij haar aan een lief?

 

All you need is Jani – Morgen om 20u35 bij VIJF

Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde