Jani overtuigt Kate Ryan, Astrid Coppens & Leah Thys om volledig Natur'elle te gaan voor Jani.be

Jani overtuigt Kate Ryan, Astrid Coppens & Leah Thys om volledig Natur'elle te gaan voor Jani.be

Jani: "Iedereen heeft onzekerheden. En het is tijd dat we het daar eens over hebben. Want jij en ik, zij en jij, we zijn allemaal goed zoals we zijn"

Al jaren voert Jani een bitter betoog tegen fleece-liefhebbers, adepten van de driekwartsbroek en Crocs-enthousiasten. Maar de kern van de zaak is dat er geen goed of fout bestaat wanneer het aankomt op je goed voelen in je vel, ongeacht wat iemand daarvan zegt. Je bent perfect zoals je bent, en laten we dat nu vooral omarmen. Puurheid is schoonheid, wat ook het ideaalbeeld van het moment moge zijn.

Ditmaal brengt Jani dus geen tutorial om de perfecte eyeliner te tekenen, of zoekt hij eens niet uit wat de perfecte foundation voor je is. Neen, Natur'elle gaat dieper, net door minder lagen aan te brengen. In Natur’elle strippen we bekende mensen van de make-up waar ze zich vaak achter schuilen en vraagt Jani hen om eens echt goed in de spiegel te kijken naar zichzelf.

"Ik zou aan mijn jongere zelf de raad willen geven: je mag sterker in je schoenen staan en je hoeft je niet zo onzeker te voelen, je bent goed zoals je bent", aldus Kate Ryan.

Bekend Vlaanderen stript zich van alle make-up voor Jani.be.

In tijden dat bijna iedereen verslaafd is aan selfies, filters en make-up wil Jani terug naar de natuurlijke schoonheid van de vrouw.

Iedereen toont op social media alleen nog een verbeterde versie van zichzelf. Met behulp van make-up artist en beste vriendin van Jani, Roberta ​ gaan enkele bekende vrouwen dieper in op het verhaal achter de make-up die ze dagelijks dragen. Haar missie is om anderen bewust te maken dat alle vrouwen mooi zijn.

Zo tonen onder andere Kate Ryan, Astrid Coppens & Leah Thys wie ze zijn zonder make-up.

Astrid Coppens: "Dat is echt het doel van mijn leven, om Billie-Ray liefde te geven en te zorgen dat ze zelfzeker is."

Natur'elle vanaf dinsdag 3 november op Jani.be

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde