"Jani moet met zijn pootjes van mijn ventje blijven."

"Jani moet met zijn pootjes van mijn ventje blijven."

Malibu househunting met Jani en Astrid kiest haar eigen graf

Bram en Astrid willen verhuizen naar Malibu. Omdat Bram moet werken, komt Jani een dagje mee huizen kijken. Hij heeft zijn eigen vintage versie van de Pussy Wagon meegebracht: een witte Cadillac.

Astrid neemt Jani mee naar een bijzonder pijnlijke én grappige fitness-sessie met sportgoeroe Sebastien Lagree.

En op het Mona Foundation Fundraiser Garden Gala, flaneren Astrid, Bram en Jani tussen de jetset van Malibu. Om geld in te zamelen is er een veiling. Astrid heeft haar oog laten vallen op een gebeeldhouwde vinger en op een urne die ze meteen als "haar graf" ziet. Het trio doet er alles aan om de urne mee naar huis te kunnen nemen...

Astrid - Morgen om 20u35 bij VIJF

 

Contacteer ons
Barbara Salomon Pers Senior VIER, VIJF en ZES
Barbara Salomon Pers Senior VIER, VIJF en ZES
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde