Jani mag het schip op van 'Glitter Barbie' en 'Ned Flanders'

Jani mag het schip op van 'Glitter Barbie' en 'Ned Flanders'

"Die Jani is zelf ook oud aan het worden hoor!"

Suzy (44 jaar, Schippersvrouw) en Alvin (43 jaar, Schipper) leerden elkaar 14 jaar geleden kennen via een datingsite. Alvin is geboren in een schippersfamilie en leeft voor het water. Suzy komt uit de horeca en is voor Alvin "op het water gegaan". Hun karakters liggen mijlenver uit elkaar, maar toch groeide het duo naar elkaar toe. Vandaag ligt enkel nog in de stijl van hun kleding een kloof, de Grand Canyon waardig.
De kapitein laat zelden landratten toe op zijn vrachtschip aan het kanaal van Schoten. Maar voor Jani maakt Alvin graag een uitzondering. Want volgens hem kleedt Suzy zich als een 20-jarige deerne. Haar combinaties zijn niet vaarwaardig. Suzy houdt van glitter. Hoe meer glitter hoe beter, denkt zij. Ze wil dat Alvin zich een stuk jonger kleedt: "Shorts zijn voor bompa's: ge zijt oubollig!"
Jani laat het schip aanmeren in Wijnegem. En laat dat nu net zijn waar hij een paar leuke winkels weet.

 

Zo Man Zo Vrouw - Morgen om 20u35 bij VIJF

 

Contacteer ons
Barbara Salomon Persvoorlichter VIJF
Barbara Salomon Persvoorlichter VIJF
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde