Jani legt er morgen de zweep op bij de Gentse Sara

'Neen, Jani dat mag je echt niet doen jong. Nu vraag je wel heel veel van mij hé zeg.'

Jani neemt morgen Sara uit Gent onder handen in All you need is Jani. En hij pusht haar ver uit haar comfortzone. Morgen om 20u35 bij VIJF, maar nu al hier:

Deze week gaat Jani aan het werk in Gent. Daar woont de 35-jarige kinderverzorgster Sara, die dringend hulp nodig heeft. Sara wil heel graag een man, en ze weet ook exact wie dat moet zijn. Hij moet een vaste job hebben, in Gent wonen, en hij moet absoluut kinderen willen. En liefst zo snel mogelijk, want Sara kan geen dag meer wachten om aan haar gezinnetje beginnen.

Jani heeft geen tijd te verliezen, want de biologische klok tikt. Maar het zal niet gemakkelijk worden. Door haar kinderwens en haar grote mond schrikt Sara alle mannen die ze tegenkomt af.

De inhoud van haar kleerkast zal haar ook niet meteen helpen aan een man, want die zit vol versleten wollen truien en een overdosis beige…Niet echt sexy.

Jani en mental coach Ilse volgen hoe Sara een date aanpakt, en dat gaat helemaal fout. Nog geen minuut na het begin van de date begint ze al over kinderen. En om het laatste greintje romantiek dat overbleef volledig kapot te maken, bestelt ze een croque monsieur… Die ze zwijgend opeet.

 

Jani heeft genoeg gezien en stelt een plan op om Sarah weer op de markt te brengen. Haar looks worden aangepakt en ze krijgt een stevige verjongingskuur.

Maar ook mentaal moet er verandering komen. Sara wil dat een man voor haar naar Gent komt? Wel, daar mag ze hen zelf van overtuigen. Ze krijgt als opdracht mannen die ze niet kent te overhalen om naar Gent te komen, en daar ziet ze enorm tegen op.

Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde