Jani helpt Caroline, gek op de VS, inclusief hun kledij én mannen

Jani trekt deze week naar de kust. De single Caroline woont al haar hele leven in Oostende, maar dat is niet met volle goesting. Ze is er namelijk van overtuigd dat ze in het verkeerde land geboren is. Ze is gek op alles wat uit de Verenigde Staten komt en voelt zich dan ook helemaal een Amerikaanse.
Die American way of life weerspiegelt zich ook in haar kledij: cowboyjassen en boots met glitters behoren tot haar dagelijkse outfits. Jani kan zijn ogen niet geloven wanneer Caroline haar kleerkast opendoet. Nog nooit zag hij zoveel kleur en exotische stuks bij elkaar. Carolines kleren komen dan ook allemaal recht uit de States.
Caroline is niet meer van de jongste, maar voelt zich nog zo fris als een twintiger. Zelfs aan Jani wil ze haar exacte leeftijd niet verklappen.
Caroline wil heel graag een man om goed voor te zorgen, maar toch is ze nog alleen. Caroline verbaast Jani met haar speciale voorkeur voor mannen. Ze valt namelijk op African-Americans en die vindt ze via "gespecialiseerde" websites. Maar geen van haar relaties heeft al langer dan 4 jaar geduurd...

All you need is Jani - Morgen om 20u35 bij VIJF

 

Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde