Jani gaat morgen voor een schokeffect bij 'halve vent' Joke

Deze week gaat Jani naar Joke uit Gent. Deze 30-jarige orthopedist woont voorlopig alleen, maar wil daar snel verandering in brengen.

Joke is een creatieve dame. Ze volgt al jaren naailes en heeft alle patronenboekjes van haar oma overgenomen om zelf kleren te kunnen maken. Haar volledige kleerkast bestaat dan ook uit zelfgemaakte kleedjes, T-shirts en broeken. Er wordt zelfs gefluisterd dat ze haar eigen onderbroeken maakt!

Weer een vette kluif voor Jani, dus! Hij heeft soms echt moeite om Joke te begrijpen, en dat ligt niet alleen aan haar West-Vlaamse accent.

Op de testdate ontpopt Joke zich tot een halve vent. Ze bestelt een pint en reageert hard op de complimentjes van haar date.

Jani wil Joke wat subtiliteit en charme bijbrengen. Daarom laat hij haar mannen opmeten bij dé kostuumwinkel van bekend Vlaanderen: Café Costume. Dat lijkt bij de start van de oefening goed te lukken, maar wanneer ze een tweede man moet aanspreken gaat het mis. Joke blokkeert volledig en barst in tranen uit.

Personal coach Ilse Van Acker merkt op dat Joke heel weinig vertrouwen heeft in de wereld rond haar en wil dat vertrouwen terug opbouwen door haar een uitdaging te laten aangaan waaraan ze zich nooit verwacht had.

Op haar final date ondergaat Joke een echte metamorfose. Ze ziet er onherkenbaar uit. ..

 

All you need is Jani - Morgen om 20u35 bij VIJF

Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde