Jani duikt in de kleinste kleerkast ooit van “shoppingcentermaagd” Bjorn

Jani duikt in de kleinste kleerkast ooit van “shoppingcentermaagd” Bjorn

Morgen in een nieuwe aflevering van Zo Man Zo Vrouw

“De stijl van Lotte is een beetje cartoonachtig”, dat is wat de 21-jarige poetsman Bjorn zegt over zijn vriendin (21 jaar & studente). Lotte hult zichzelf liefst zo vaak mogelijk in (Japanse) cartoonpersonages. Bjorn koopt dan weer nooit kleding, hij krijgt alles. Van neefjes, nichtjes, meters en andere wilde weldoeners. Daarom kan het al eens gebeuren dat een broek een tiental centimeter tekort schiet... Wanneer Jani tijdens het shoppen de angstige blik op Bjorns gezicht afleest, bekent hij dat hij nog nooit in een shoppingcenter is geweest. VIJF’s favoriete styling goeroe staat voor de zoveelste loodzware opdracht, maar is gelukkig niet zo snel uit zijn lood te slaan.

Morgen om 20u35 op VIJF. 

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker SBS Belgium NV
Nena De Keersmaecker SBS Belgium NV
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde