Jill uit Pink Ambition waagt deze week haar kans in Shopping Queens

Jill uit Pink Ambition waagt deze week haar kans in Shopping Queens

En Jani heeft een nieuwe partner in crime: Qozmo, de Franse bulldog

Shopping Queens is terug en fashiongoeroe Jani heeft er alvast veel zin in. Elke week strijden vier fashionista’s om het felbegeerde kroontje van Shopping Queen. Met een beperkt budget en een tijdspanne van drie uur, krijgen ze de opdracht om zichzelf te restylen volgens thema. De dames beoordelen elkaars outfit en ook Jani geeft opnieuw zijn ongezouten mening. En dat doet hij niet alleen. Zijn nieuwe partner in crime, Qozmo de Franse bulldog, houdt alles nauwlettend mee in de gaten.

Jong, rijk, luxueus en strijdvaardig. Zo kunnen we de dames van deze week wel omschrijven. Julia (17), Zoë (20), Babette (23) en Jill (28) kunnen de designermerken maar best van tafel vegen als ze deze opdracht willen winnen. Met een budget van amper 200 euro moeten deze queens een wulpse Bella-Donna-look shoppen. Ze rennen de winkelstraten van Leuven in om daarna het beste van zichzelf te geven op de catwalk. Vanop een veilige afstand kijkt Jani stiekem mee.

Vanaf dinsdag 10 april op VIJF
​Telkens van dinsdag t.e.m. vrijdag om 20u35

 

Dinsdag 10 april
JULIA:
Vandaag maken we kennis met de 17-jarige Julia. Deze fashionista met Russische roots is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken: “Een budget van 200 euro is wel krap, maar de stijl heb ik en dat is onbetaalbaar.” Vrouwen in Rusland moeten er volgens Julia altijd goed uitzien, anders is dat schaamte. Laten we dan maar hopen dat deze big spender haar opdracht goed volbrengt. “Watch out for this Russian girl!”


Woensdag 11 april
ZOË:
Zoë (20) uit Brasschaat wil graag aan de slag als make-up artieste. Ze houdt van peperdure designer brands en is verslaafd aan het merk Gucci. “Mijn sponsors zijn mijn mama, mijn vriend en mijn schoonmama." Maar die sponsors moet ze vandaag jammer genoeg thuis laten. Het enige wat ze meekrijgt is een thema en 200 euro. En dat wordt stressy voor onze Gucci-ganger.


Donderdag 12 april
BABETTE:
Fitnessbabe en management assistant Babette is 23 mooie jaren jong en zou haar luxueuze leventje voor geen geld ter wereld kunnen missen: "Ik koop alles wat ik mooi vind, dus ook Armani.” Queen B traint alvast voor het lichaam van een Bella Donna, maar of ze die look ook kan scoren valt nog af te wachten.


Vrijdag 13 april
JILL:
En last but not least: Jill (28). Als beroemde social influencer moet zij vandaag wel haar slag kunnen slaan. “Ik ben een influencer. En een hele goeie.” Goed opletten Jani, want deze fashionqueen is heel zeker van haar stuk. Benieuwd of ze haar verwachtingen kan inlossen...

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker Junior Pers VIER, VIJF en ZES
Nena De Keersmaecker Junior Pers VIER, VIJF en ZES
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde