Jani bewijst dat hij van alle markten thuis is in Zo Man Zo Vrouw

Jani bewijst dat hij van alle markten thuis is in Zo Man Zo Vrouw

En verzoent zich voor eens en altijd met de Vlaamse marktkramer.

Jani en marktkramers… het is niet altijd een geslaagde combinatie. Maar beiden menen het goed, dus waarom niet eens samen in de kleerkast duiken? In die van Cristel (54) en Guy (57) uit Waasmunster, bijvoorbeeld. Cristel vindt van zichzelf  dat ze iets te veel kilootjes meedraagt en denkt dit te moeten verbergen onder losse broeken en lange blouses. Haar ultieme stuk is de multifunctionele ‘pachino’. Een tophit op de markt. Of het ook bij Jani brokken maakt, is nog even afwachten. Guy houdt dan weer van felle prints en houthakkershemden. Bij hem primeert het praktische op het esthetische en dat staat natuurlijk lijnrecht tegenover wat onze stylingheld doorgaans orakelt.

De opdracht van de dag: maak van Guy een geklede man die toch casual is en restyle Cristel tot een frisse, glamoureuze verschijning. En neen hoor, onze favo stylist doet het niet met kleren van de markt. Wat had je dan gedacht?

Zo Man Zo Vrouw - Morgen om 20u35 op VIJF.

Contacteer ons
Barbara Salomon Pers Senior VIER, VIJF en ZES
Barbara Salomon Pers Senior VIER, VIJF en ZES
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde