Grafdelver Kazaltzis, voor al uw vestimentaire aandoeningen

Grafdelver Kazaltzis, voor al uw vestimentaire aandoeningen

Jani begraaft de zwangerschaps- en werkkledij van Tessa en Gregory in de laatste aflevering van Zo Man Zo Vrouw

Tessa (24) en Gregory (32) vormen een jong, vrolijk koppel dat op stijlgebied wat hulp nodig heeft. Comfortabel is het kernwoord in deze relatie, maar dit was niet altijd zo. Momenteel dragen ze vooral makkelijke kleding die bij hun levensstijl past. Tessa verstopt zich onder te grote zwangerschapskledij - ook al is ze al bijna een jaar niet meer zwanger - en Gregory draagt werk- en sportkledij bij elke gelegenheid. Ze zijn op modegebied de kluts kwijt en dat is duidelijk. De komst van een baby heeft ervoor gezorgd dat hun voorkomen geen prioriteit meer was. Ze willen elkaar terug op hun best zien. Ze hopen op de hulp van Jani om elkaar vestimentair wakker te schudden...en Jani, die heeft zijn handen meer dan vol in de voorlopig laatste aflevering van Zo Man Zo Vrouw.

Zo Man Zo Vrouw - Morgen om 20u35 bij VIJF

Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde