Jan, Roel en Stephane nemen hun dates mee naar hun familie en vrienden

Jan, Roel en Stephane nemen hun dates mee naar hun familie en vrienden

"Als er geen camera's zouden zijn, dan denk ik dat we al samen in bed hadden gelegen."

Jan, Roel en Stephane nemen hun favoriete dames morgen mee naar hun leefomgeving. De kritische broers van Jan mogen mee oordelen over Hanneke en Kathleen. Het zusje van Roel toont haar lieve vrouwelijke kant, maar Kathleen gaat lekker wild en scheurt Jan de kleren van het lijf.

Roel imponeert Lise en Carolien met zijn mooie huis, vooral met de kinderkamers. Maar wie van hen maakt het meeste indruk op zijn beste vriend en zusje?
Stephane paradeert met Charlotte en Amy voor zijn vrienden en collega's. Maar hij grijpt ook nog de kans om één van beide dames te masseren op een wel heel intieme plaats...

Singl3s - Morgen om 21u30 bij VIJF

Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde