Internationale topreeks 'The Gilded Age' vanaf morgen te zien op Play5

Internationale topreeks 'The Gilded Age' vanaf morgen te zien op Play5

Het historische kostuumdrama start morgen om 20u35 met een dubbelaflevering op GoPlay en Play5

'The Gilded Age' katapulteert ons naar de hoogste rangen van New York in de jaren 1880. Het verhaal begint als de jonge Marian Brook (Louisa Gummer, dochter van Meryl Streep) te horen krijgt dat haar overleden vader haar niets in z’n testament heeft nagelaten en ze beter onderdak zoekt bij z’n rijke zussen. Ze verhuist van het kalme platteland naar het bruisende New York City waar ze ondergedompeld wordt in de wereld van weelderige rijkdom, adembenemende jurken, pracht en praal, maar ook jaloezie en afgunst.

Internationale topreeks 'The Gilded Age', vanaf 13 maart op Play5
Het historische kostuumdrama is vanaf woensdag 13 maart te zien op GoPlay en Play5.
www.goplay.be

The Gilded Age is een reeks van schrijver en producent Julian Fellowes, die ook 'Downton Abbey' schreef. De reeks werd al verschillende keren genomineerd en bekroond en heeft onder andere een Emmy op zak voor 'Outstanding Production Design For A Narrative Period Or Fantasy Program'. Naast Louisa Gummer (dochter van Meryl Streep), beschikt de serie over tal van andere kleppers als Carrie Coon, Christine Baranski, Morgan Spector, Cynthia Nixon en Denée Benton.

The Gilded Age, vanaf 13 maart elke woensdag op GoPlay en op Play5. ​

Ferre De Prins Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde