"Ik zie echt nog liefde tussen Tim en Deborah" - Goedele

"Ik zie echt nog liefde tussen Tim en Deborah" - Goedele

Maar is dat zo? Je ziet het morgen in Temptation Takeoff op VIJF

Vanaf vrijdag gaan Laura en Roger, Heikki en Milou, Demi en Sidney en Rodanya en Morgan de ultieme relatietest aan op VIJF. Maar morgen verdiept Goedele Liekens zich al in het nieuwe seizoen dat vol drama zit, laat ze de allereerste beelden zien én blikt ze terug met de meest besproken deelnemers van de afgelopen reeksen. Hoe gaat het met het Temptation droomkoppel Pommelizio? Wat hield Joshua over aan zijn Temptation Island-avontuur? En kunnen Deborah en Tim(tation) nog door één deur?

 Temptation Takeoff - Morgen om 20u35 bij VIJF

Pommeline en Fabrizio mogen dan al een droomkoppel lijken, hun relatie ging de afgelopen maanden niet over rozen. Door Fabrizio's deelname aan Dancing with the Stars kwam hun relatie op een laag pitje, zo vertellen ze aan Goedele. Pommeline voelde zich toen vaak alleen en onbegrepen, terwijl Fabrizio maar op één ding gefocust was: dansen, dansen en dansen.

En toch vroeg Fabrizio Pommeline ten huwelijk in die periode. Hoe kwam dat aanzoek er? En twijfelde Pommeline op dat moment?

Story image

Maar nu zijn Pommeline en Fabrizio sterker dan ooit, ze zouden er zelfs niet voor terugdeinzen om als koppel deel te nemen aan een nieuw seizoen van Temptation Island. En wat meer is, Pommeline laat Goedele haar nieuwe tattoo zien die een eerbetoon is aan Fabrizio.

Story image

Lize, de knappe Brusselse met azuurblauwe ogen, viel twee jaar geleden voor de charmes van de zingende Ken. Maar zijn ze nu nog samen?

Story image

En Deborah, die vorig jaar door de hel ging, straalt nu als nooit tevoren. "Ik ben niet meer dat meisje" en dat zie je ook. Ze is sterker dan ooit, Deborah 2.0. Tim toont voor het eerst berouw en geeft toe dat hij fout is geweest. Wat meer is, hij probeerde haar na Temptation Island zelfs terug te winnen..

Goedele blikt morgen ook vooruit met de Vlaamse koppels van het nieuwe seizoen, bekijkt samen met hen de eerste beelden én Joshua heeft het onder meer over zijn grote waarmerk, want na Temptation Takeoff is hij te zien in Adam zkt Eva VIPS, waar hij naakt gaat daten op een onbewoond eiland.

Story image

 

 

Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde