"Ik vind een vrouw altijd aangenamer als ze zat is."

"Ik vind een vrouw altijd aangenamer als ze zat is."

In een nieuwe aflevering Celebs Gaan Daten gaan onze vijf celebs voor het eerst op date.

Jarne is meteen openhartig op zijn eerste date. "Trouwen is heel belangrijk. Ik moet ooit aan een tafel hebben gezeten met mijn ouders, grootouders, familie, vrienden. Het moet een feest zijn, ik moet echt iemand hebben dat wil trouwen." 

Het geduld van Pommeline haar date wordt meteen op de proef gesteld wanneer ze anderhalf uur later pas aankomt. Nu ja, je moet er iets voor over hebben om met een ster op date te gaan. Al een geluk lost hij dit snel op met wat humor, "ik heb al drie liter water op ofzo, geen probleem."

"Ik denk wel dat we op bepaalde momenten met elkaar aan het flirten waren. Maar ik geef daar niet te snel aan toe, ik ben hard to get." aldus Pommeline.

Pommeline en Jarne wagen zich later in de aflevering zelfs aan een blind date geregeld en gematcht dankzij onze 2 experts Goedele en Jani.

En ook Diaz blijft op zijn eerste date helemaal zichzelf, "meisje, je bent 29 jaar. Ik ben hier niet om pannenkoeken te bakken."

Goedele en Jani schieten te hulp. "Je krijgt een seksverbod, ik zou zelfs durven zeggen: een kusverbod!"

Vrijdag om 20u35 op VIJF

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde